Изложбите на пролетта

Стандартен

На 22 март 2016 г. В ОУ „Кирил Христов” – Стара Загора бяха връчени наградите за традиционните конкурси за рисунка и икебана.

В навечерието на патронния празник на училището в изложбената зона на първия етаж беше открита изложбата на рисунки на ученици – участници в конкурса „Христина Бюйлекова”.  Темата на конкурса е „Моето училище”, а участниците разкриват пред нас гледната си точка за това какво е „Моето училище” за тях.

В Арт – зоната на втория етаж беше показано всичко, сътворено от участниците в конкурса за икебана и аранжиране на цветя.  Красотата на цветната градина изпълни училището и напомни за настъпващата пролет.

Наградите на победителите в двата конкурса бяха връчени от специалния гост на училището, актрисата Алекс Сърчаджиева. Тя връчи грамоти и награди на учениците, спечелили със своите творчески умения първите, вторите и третите места.

В конкурса за рисунка „Христина Бюйлекова” първо място беше присъдено на Венцислав Колев от 4 а клас, второ място отиде при Габриела Пеева от 7 г клас, а на трето място беше класирана рисунката на Мария Вълчева от 2 а клас.

Ето и наградените рисунки за първо, второ и трето място така, както ни представят „Моето училище“

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s